Κυριακή 16 Ιουνίου 2024

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΞΥΛΑΓΑΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΎΠΑΤΗΣ ΑΡΜΟΣΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ!

 Μέρες μετά την επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του 27ου Πανελλαδικού  Μαθητικού Διαγωνισμού  , της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες , και την κατάκτηση της 1ης θέσης από τους μαθητές του νηπιαγωγείου μας , οι εκπρόσωποι του διαγωνισμού , επικοινώνησαν μαζί μας για την αποστολή των βραβείων - δώρων.



 Τα δώρα -έπαθλα , ήταν  ποδοσφαιρικές μπάλες ηθικής παραγωγής σχεδιασμένες από ταλαντούχους νέους που διακρίθηκαν στον διεθνή Διαγωνισμό της Ύπατης Αρμοστείας «Οι Νέοι για τους Πρόσφυγες», παγούρια αλουμινίου και έντυπα βραβεία. Πράγματι εντός λίγων ημερών τα παραλάβαμε στο σχολείο μας.

 Τα ευχάριστα νέα ήταν ,ότι ο Κ. Μαργαρίτης Πετρετζίκης , εκπρόσωπος της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες ,κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας ,μας ενημέρωσε ότι θα ερχόταν ο ίδιος στο νηπιαγωγείο μας για να δώσει στα παιδιά τα έπαθλα-βραβεία τους.

  Η ημερομηνία ορίστηκε για τις 11/6/2024 , όπως και  έγινε. Σε μια υπέροχα φιλική και χαρούμενη ατμόσφαιρα ,τα παιδιά ξενάγησαν τον καλεσμένο στο σχολείο μας, του μίλησαν για το πως ζωγράφισαν αυτήν την υπέροχη αφίσα και παρέλαβαν περιχαρείς τα έπαθλα τους.

  Η χαρά και ο ενθουσιασμός στα πρόσωπα των παιδιών ήταν φανερά έκδηλα.

Ο Κ.Πετρετζίκης μίλησε στα παιδιά για το σπουδαίο έργο που επιτελεί όλα αυτά τα χρόνια η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες , τις δυσκολίες και τις κακουχίες που αντιμετωπίζουν άνθρωποι από όλο τον κόσμο , κάθε ηλικίας που αναγκάζονται να εκτοπιστούν από την γενέτειρα τους.

 Ακολουθούν φωτογραφικά στιγμιότυπα από αυτήν την όμορφη συνάντηση.






















  ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ!

ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΎΠΑΤΗ ΑΡΜΟΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ Κ.ΠΕΤΡΕΤΖΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ.

ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ !


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου