Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024

ΔΙΑΧΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ e-twinning/Sportwinning 2023-2024 (Dissemination)

 Το υπέροχο αυτό ταξίδι γνώσης, περιπέτειας και ανακάλυψης έφτασε στο τέλος του. Στο βίντεο που ακολουθεί μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει την διάχυση του e-twinning προγράμματος με τίτλο : Sportwinning που υλοποιήθηκε στο σχολείο μας, με θέμα τον αθλητισμό, για το σχολικό έτος:2023-2024. Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα συμμετείχαν σχολεία από την Ελλάδα, την Πολωνία, την Ρουμανία, την Σλοβακία και την Τουρκία, καθώς και συνολικά 15 εκπαιδευτικοί . Ήταν μεγάλη χαρά για εμάς να συμμετάσχουμε στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, καθώς γνωρίσαμε και συνεργαστήκαμε με σχολεία, μαθητές και εκπαιδευτικούς του εξωτερικού. Διευρύναμε τις γνώσεις μας γύρω από τον αθλητισμό και την συμβολή του στην ζωή μας.

Το πρόγραμμα αυτό στάθηκε η αφορμή να συμμετάσχουμε σε διαγωνισμούς και να συνάψουμε συνεργασίες με φορείς πετυχαίνοντας έτσι ¨το άνοιγμα του σχολείου¨ στην κοινωνία.

Απολαύστε το βίντεο που ακολουθεί:


Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΉ ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ!!!

  Άλλη μια σχολική χρονιά έφτασε ,αισίως στο τέλος της! Ένα υπέροχο ταξίδι μάθησης , δημιουργίας , φιλίας και συνεργασίας έφτασε στο τέλος του. Σε όλη αυτήν την σχολική χρονιά μάθαμε τόσα πολλά για τον εαυτό μας , τους άλλους και τον κόσμο που μας περιβάλλει !!

  Η φετινή μας γιορτή λήξης είχε θέμα τον αθλητισμό. Αφορμή το υπέροχο ευρωπαϊκό πρόγραμμα etwinning  με τίτλο : Sportwinning , με πέντε συμμετέχουσες χώρες (Ελλάδα , Ρουμανία , Τουρκία , Πολωνία , Σλοβακία) και 15 εκπαιδευτικούς από όλες τις συμμετέχουσες χώρες. Μάθαμε πολλά πράγματα για τον αθλητισμό και την συμβολή του στην ζωή των ανθρώπων. Όλα αυτά λοιπόν ήρθε η ώρα να τα μοιραστούμε με όλους και κυρίως με τους υπέροχους γονείς ,που υποστήριξαν τόσο πολύ αυτήν μας την προσπάθεια.

 Έτσι λοιπόν ξεκινήσαμε τις προετοιμασίες. Τίτλος της γιορτής μας : Πόσο αγαπώ τον αθλητισμό!

 Φτιάξαμε τα προσκλητήρια.



Ετοιμάσαμε τις σακούλες με τις χειροτεχνίες και τα δώρα των παιδιών από όλη την χρονιά.


Και φυσικά το πανέμορφο σκηνικό μας!!!


Τυπώσαμε και τα διπλώματα και τα μετάλλια συμμετοχής μας στο ευρωπαϊκό μας πρόγραμμα e-twinning.




 Aυτά είναι τα διπλώματα και τα μετάλλια που σχεδιάσαμε και κατόπιν ψηφοφορίας από όλους τους εταίρους ψηφίστηκαν ως τα επικρατέστερα. Τα ετοιμάσαμε λοιπόν και στο τέλος της υπέροχης γιορτούλας μας τα δώσαμε στα παιδιά.



ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΞΥΆΓΑΝΗΣ!!!