Τρίτη 26 Ιουλίου 2022

ΑΣΠΡΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ..

 Άλλη μια σχολική χρονιά , βαδίζει προς το τέλος της και οι προετοιμασίες κυριολεκτικά πυρετώδεις. Πρόβες, σχολικά ενθύμια, προσκλητήρια, φάκελοι σχολικών εργασιών, και τόσα όλα που θα συνθέσουν ένα πανηγυρικό σκηνικό που θα συντροφεύει τις μνήμες των παιδιών μέχρι να μεγαλώσουν. Ο τίτλος της φετινής γιορτούλας μας : ¨Άσπρα καράβια τα όνειρα μας ¨ με θέμα τα πανέμορφα ελληνικά νησιά μας. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο τα προσκλητήρια μας , είχαν θέμα θαλασσινό. 

  Τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν ήταν: νήμα , κορδέλα λινάτσας και κοχύλια φυσικά που είχαμε μαζέψει με τα παιδιά από την παραλία του Ιμέρου. Μέσα στο μπουκάλι , τοποθετήθηκε η σχετική πρόσκληση προς τους γονείς .

   





Στην ίδια θεματολογία κινήθηκε και ο καλλωπισμός των χάρτινων τσαντών που θα φιλοξενούσαν τις εργασίες των νηπίων...Η τεχνική που χρησιμοποιήθηκε τυπώματα  (θαλασσινά ζωάκια) με νερομπογιές, και χρυσός μαρκαδόρος για το περίγραμμα...



Μετά το πέρας της γιορτούλας μας θα ακολούθουσε η καθιερωμένη πλέον ¨Τελετή Αποφοίτησης¨ και έτσι φτιάχτηκαν και όμορφα καπελάκια που θα φορούσαν οι μικροί αποφοιτήσαντες ,γιατί :  ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΕΙΝΑΙ  ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ...


Τέλος για να ολοκληρωθεί το  πανηγυρικό κλείσιμο της φετινής σχολικής χρονιάς , δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα δωράκια..μικρά και ταπεινά δωράκια φτιαγμένα με αγάπη και πού μεράκι από την εκπαιδευτικό για τα παιδιά. Ένα μικρό ενθύμιο που θα θυμίζει στα παιδιά τις όμορφες στιγμές που περάσαμε μαζί.



Καλό Καλοκαίρι με Υγεία ,χαρούμενες και ανέμελες στιγμές σε όλους.....







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου