Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ SUNRISE !

 Tο νηπιαγωγείο μας φέτος έχει την μεγάλη χαρά και τιμή να συνεργαστεί με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης , Τμήμα Φυσικής Αγωγής και συγκεκριμένα τον διακεκριμένο Καθηγητή Κ.Αντώνιο Καμπά στην έρευνα που διεξάγει με θέμα: 

Διεθνής μελέτη συμπεριφορών που αφορούν τη σωματική κίνηση στην προσχολική ηλικία

Μια μελέτη που υλοποιείται από ερευνητές του EarlyStart (Πανεπιστήμιο Wollongong) και των Σχολών Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του ΕΚΠΑ και του ΔΠΘ.

Αυτό είναι το λογότυπο της έρευνας.


Κατόπιν και της σύμφωνης γνώμης των υπέροχων γονέων μας ,ακολούθησε ενημερωτική συνάντηση που διοργάνωσε η Προϊσταμένη του νηπιαγωγείου ανάμεσα στους γονείς και τον Καθηγητή κ.Καμπά. Η συνάντηση έλαβε χώρα στον χώρο του νηπιαγωγείου και οι γονείς ενημερώθηκαν για τον τρόπο συμμετοχής των παιδιών τους στην έρευνα.





Μετά το πέρας της ενημέρωσης δόθηκε από τον κ.Καθηγητή η ακριβής ημερομηνία διεξαγωγής της έρευνας στο σχολείο μας.

Η ημέρα έφτασε και κλιμάκιο φοιτητών , επισκέφτηκε το σχολείο μας για να εκπονήσει τις μετρήσεις της έρευνας που αφορούσαν στις επιδόσεις των παιδιών σε διάφορα αγωνίσματα και δεξιότητες. Η χαρά των παιδιών απερίγραπτη.












Ευελπιστούμε σε τέτοιου είδους μελλοντικές συνεργασίες με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης . Είναι πραγματικά πολύ σπουδαίο να συνεργάζονται όλοι οι φορείς και οι βαθμίδες εκπαίδευσης μεταξύ τους.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου