Κυριακή 16 Ιουνίου 2024

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΞΥΛΑΓΑΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ -ΣΑΠΩΝ!

  Με αφορμή την Πανελλαδική Διάκριση του Νηπιαγωγείου μας στον 27ο Πανελλαδικό Μαθητικό Διαγωνισμό της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες , με την αφίσα μας ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, όπου το Νηπιαγωγείο μας κατέκτησε την πρώτη θέση καθώς ήταν το νικητήριο έργο στην κατηγορία των νηπιαγωγείων,


(Τα αποτελέσματα του Διαγωνισμού αναρτήθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες)

https://www.unhcr.org/gr/59763-oloi-mazi-ston-agona-tis-zois.html


ο Δήμαρχος Μαρωνείας- Σαπών Κ. Απόστολος  Ιωάννου  ,επικοινώνησε δια του γραφείου του ,με το νηπιαγωγείο μας και μας ενημέρωσε ,ότι προτίθεται να παραθέσει  μια μικρή τελετή βράβευσης ,για όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικού ς του νηπιαγωγείου μας.

 Αποδεχτήκαμε με μεγάλη χαρά την τιμητική πρόσκληση του Δημάρχου. Η συνάντηση μας ορίστηκε για τις 4 Ιουνίου ,στον χώρο της Δημαρχίας.

 Ξεκινήσαμε λοιπόν γεμάτοι κέφι και φτάσαμε στην ώρα μας στο Δημαρχείο. Περιμέναμε στην είσοδο ,παρατηρώντας το εσωτερικό του Δημαρχείου μας.



Ο Κ. Δήμαρχος βγήκε να μας υποδεχτεί ευγενέστατος και φιλικότατος. Μας συνεχάρει όλους, εκπαιδευτικούς και παιδιά και δήλωσε πόσο σημαντική είναι αυτή διάκριση του νηπιαγωγείου μας για την προβολή του Δήμου Μαρωνείας -Σαπών στο Πανελλήνιο. Επίσης δήλωσε την σπουδαιότητα του έργου των εκπαιδευτικών σε όλα τα σχολεία του Δήμου μας ,και με τέτοιου είδους δράσεις ,πόσο σημαντικά μηνύματα ,αξίες και ιδανικά εμφυσύονται στους μελλοντικούς πολίτες του τόπου μας.


















ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ !
ΕΝΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΡΨΝΕΙΑΣ -ΣΑΠΩΝ Κ.ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΙΩΑΝΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ !
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ!!!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου