Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023

ΧΑΡΙΣΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ,ΔΥΝΑΜΩΣΕ ΤΟ ΦΩΣ !!!

  Το νηπιαγωγείο μας συμμετέχει φέτος σε μια εμπνευσμένη δράση που διοργάνωσε η ομάδα του elniplex.com και ο σύνδεσμος μικρών βιβλιοπωλείων Είμαστε το βιβλιοπωλείο σου , υπό την καθοδήγηση των Συμβούλων Ροδόπης ,και ουσιαστικά καθιερώνουν την 21η Δεκεμβρίου ,ως Ημέρα Ανταλλαγής Βιβλίων.

 Η υπέροχή αφίσα της δράσης είναι η ακόλουθη :



Όμως προς μεγάλη μας απογοήτευση φέτος , μια αναπάντεχη ίωση , ¨χτύπησε αλύπητα¨ το νηπιαγωγείο μας , με αποτέλεσμα να αναγκαστούμε ,κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή ,να ακυρώσουμε  την χριστουγεννιάτικη γιορτή μας ,για την οποία , προετοιμαζόμασταν όλο αυτό το χρονικό διάστημα.
Ένας μόνο νήπιο κατάφερε να δραπετεύσει από τις ¨ορέξεις¨ αυτού του κακόβουλου ιού.
Και εκεί που πραγματικά η απογοήτευση μας ήταν κυριολεκτικά απερίγραπτη , έφτασε στο σχολείο μας η δωρεά Χριστουγεννιάτικων παραμυθιών, από την πολυαγαπημένη μας Ένωση Μαζί για το Παιδί, για να μας θυμίσει ότι πάντα μετά από την καταιγίδα , ακολουθεί νηνεμία και εμφανίζεται ο ήλιος.
'Ετσι λοιπόν ,πήραμε μια μεγάλη βαθειά ανάσα και αποφασίσαμε πως ακόμα και με ένα νήπιο ,τίποτα δεν θα μας σταματούσε από την υλοποίηση τούτης της υπέροχης δράσης.
Το μόνο που είχαμε να κάνουμε , ήταν να αναπροσαρμόσουμε την όλη δράση και να βρούμε τρόπους να συμπεριλάβουμε ακόμη και τα απόντα και αρρωστούλια νήπια μας.
Όπερ και εγένετο !!!!
Παρακάτω θα δείτε την συμμετοχή του νηπιαγωγείου μας ,μέσα από ένα ψηφιακό παραμύθι ,μιας και το βιβλίο είναι η βασική ιδέα και ο κορμός της συγκεκριμένης δράσης.


 Eπιπρόσθετα παραθέτουμε και φωτογραφικά στιγμιότυπα , από την υλοποίηση της δράσης.




Αγόρασε ένα βιβλίο , Αντάλλαξε ένα βιβλίο , Δανείσου ένα βιβλίο , Δάνεισε ένα βιβλίο , Χάρισε ένα βιβλίο ,Δυνάμωσε το Φως!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου